Comanda produselor noastre se poate face, de asemenea, sunând la numerele de telefon:

0746.745.288;

(de luni până vineri în intervalul 8:30-16:00)

sau prin e-mail, pe adresa librarie.iasi@ecredu.ro

Livrarea produselor:

Taxa de expediție este de 19 RON, indiferent de valoarea comenzii.

Modalităţile de transport pe care vi le oferim sunt:

  1. Posta Română: durata transportului este de (3-7 zile lucrătoare) din momentul expedierii coletului.
  2. Curier rapid (Urgent Cargus), în limita ariei de acoperire: transportul durează (2-3 zile lucrătoare) din momentul confirmării comenzii. Livrarea se va efectua la adresa de destinație specificată de dumneavoastră în momentul comenzii.

Modalități de platăPlata se va face ramburs la primirea comenzii.

Politica de retur. Modalități și termene de returnare a produselor

Returnarea produselor achizitionate se poate efectua în termen de 14 zile calendaristice din momentul recepționării comenzii, fară penalități și fără a justifica decizia de retragere. Clientul are obligația de a notifica Editura privind intenția de returnare a produselor. Rambursarea sumelor încasate de Editura, inclusiv costurile livrării, se vor face în termen de 14 zile de la data notificării primite de la client. Editura își rezervă dreptul de a amâna rambursarea sumelor plătite de client până în momentul recepționării produselor sau până în momentul primirii unei dovezi din partea clientului, din care să reiasă expedierea produselor către Editură.

Produsele trebuie să fie în aceeași stare în care au fost trimise clientului (cărțile nu trebuie să aibă colțurile îndoite, cotorul deteriorat, pete pe copertă sau pe pagini).

Dorim ca toate situațiile neplăcute să le rezolvăm amiabil și în cel mai scurt timp. De aceea, vă solicităm să ne comunicați cât mai rapid din momentul în care ați primit o comandă dacă produsele comandate nu corespund așteptărilor dumneavoastră si doriti să le returnați sau să vă trimitem un al produs la schimb.